ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Blog RSS Feed

05 Ιαν 8 Βήματα Υγείας, για την καρδιά και τα αγγεία σας.
Constantinos 0 3115
Η υγεία της καρδιάς και των αγγείων σας είναι υπόθεση 8 βημάτων. Ακολουθήστε τα:Η σταθερά αυξημένη Αρτηριακή Πίεση μπορεί μακροχρονίως να προκαλέσει μεγάλη επιβάρυνση της καρδιάς και βλάβες στα αγγεία των οργάνων του σώματος. Το τελικό αποτέλεσμα της..
20 Δεκ Για να σώσεις το παιδί σου μερικές φορές αρκούν τα δυο σου χέρια: Οι πρώτες βοήθειες που πρέπει όλοι να ξέρουμε
Constantinos 0 5821
Η παρακάτω αφίσα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας που θα τρέξει σε εθνικό επίπεδο όλο το 2020 με τίτλο »Δύο χέρια αρκούν για να σώσεις μια ζωή» από τον Ανθρωπιστικό Οργανισμό Kids Save Lives.Μελετώντας την προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι περιλα..
27 Δεκ Προστατευτείτε από την ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ και τα ΚΡΥΟΠΑΓΗΜΑΤΑ
Constantinos 0 8323
ΥποθερμίαΗ υποθερμία ή η ασυνήθιστα χαμηλή θερμοκρασία του σώματος είναι μια επικίνδυνη κατάσταση που μπορεί να συμβεί όταν ένα άτομο εκτίθεται σε εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Μείνετε ασφαλείς αυτό το χειμώνα, μαθαίνοντας περισσότερα για την υποθ..
29 Μαΐ Τι είναι ο αυτόματος απινιδωτής και πώς λειτουργεί.
Constantinos 0 16235
Ο αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής (Automated External Defibrillator – AED) είναι μια φορητή συσκευή που αναλύει τον καρδιακό ρυθμό και αν διαγνώσει κάποιο πρόβλημα το οποίο χρίζει απινίδωσης, τότε προχωράει στην απινίδωση για να επαναφέρει τον καρδια..
26 Μαΐ Καρδιακή ανεπάρκεια στην παιδική ηλικία: Τι ρόλο παίζει το πώς και πότε γεννήθηκε το παιδί
0 3133
Τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιακή ανεπάρκεια κατά την παιδική και εφηβική ηλικία τους, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα. Όσο πιο πρόωρο είναι το μωρό τόσο αυξάνει ο κίνδυνος.Καρδιακή αν..
18 Μαΐ Προσοχή: Πότε μια λοίμωξη αναπνευστικού οδηγεί σε έμφραγμα
0 1555
Ο κίνδυνος να πάθει κανείς έμφραγμα είναι κατά 17 φορές αυξημένος, μέσα στην πρώτη εβδομάδα μετά από μία αναπνευστική λοίμωξη, όπως πνευμονία, γρίπη ή βρογχίτιδα, σύμφωνα με μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα.Έμφραγμα – Είναι η πρώτη μελέτη που ..
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)